• صفحه اصلی
  • /
  • اخبار
  • /
  • تقدیر از ۱۶ استارتاپ در اختتامیه اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی

تقدیر از ۱۶ استارتاپ در اختتامیه اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی

اختتامیه اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی عصر روز یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ در پردیس سینمایی کوروش برگزار شد.

در این رویداد که همزمان به صورت آنلاین از سوی علاقه‌مندان و مدیران ارشد از جمله دکتر مهدی فضلی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ و دکتر مریم فضلی رئیس هیأت مدیره دانشگاه گلرنگ و مدیر عامل شرکت آریان تجارت شرق دنبال می‌شد، دکتر ابراهیمی عضو هیات مدیره گروه صنعتی گلرنگ و مدیر عامل ساب‌هلدینگ گروه سرمایه‌گذاری کوروش، دکتر گودرزی معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ، متخصصان و ارزیابان جایزه، همکاران دانشگاه گلرنگ، جمعی از مدیران گروه صنعتی گلرنگ و برندگان جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی حضور داشتند.
در بخشی از این رویداد دکتر ابراهیمی مدیر عامل ساب‌هلدینگ گروه سرمایه‌گذاری کوروش به نیابت از دکتر فضلی مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ متن سخنرانی ایشان را قرائت کرد.
در این پیام دکتر فضلی عنوان داشت: به باور اینجانب کسب‌وکارهای استارتاپی، به اتکای ذات مقیاس‌پذیر و توان بسیار بالای رشد، این امکان را برای اقتصادمان فراهم می‌آورند تا با قدرت چند برابری در عرصه کسب وکارهای نوین، حاضر شده و فعالیت نمایند. به همین خاطر، ما با ایمان به قدرت، کارایی، توانایی و اثربخشی کسب‌وکارهای استارتاپی در اشتغال‌زایی و کارآفرینی ملی، از طریق جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی، در پی انجام رسالت ملی خود در زمینه‌ی صیانت از سرمایه‌های فیزیکی و بخصوص انسانی کشور عزیزمان هستیم و در این مسیر با هدف قراردادن بازارهای صادراتی بین‌المللی در تلاش هستیم از طریق حمایت از کسب وکارهای استارتاپی و دانش‌بنیان، خالق فرصت‌های طلایی برای اقتصاد ملی در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.
مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ در ادامه پیام خود از بنیانگذاران استارتاپ‌هایی که در اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی در سال ۱۴۰۰ شرکت کرده بودند، تقدیر و تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد: امیدوارم به کمک شما جوانان متخصص و متعهد، در مسیر جهانی شدن کسب‌وکارهای ایران اسلامی بیش از پیش موفق و کامیاب باشیم.
دکتر گودرزی معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ سخنران دیگر این نشست بود. دکتر گودرزی با بیان خاطره‌ای از استاد محمدکریم فضلی ابراز داشت: در سال ۸۴ یک روز که من از مشکلات فراوانی که برای توسعه‌ی کار وجود داشت و از سنگ‌هایی که جلوی پای ما می‌انداختند ناراحت و دلگیر، نشسته بودم، حاج آقا به دفتر من آمدند. من به استقبالشان رفتم و ایشان پس از سلام و احوالپرسی پرسیدند: چه خبر؟ من هم درد دل‌هایم را خدمت ایشان عرض کردم و گفتم آیا امکان صحبت با وزیری، وکیلی، صاحب‌منصبی هست تا این مشکلات برطرف شود؟ ایشان پس از شنیدن درد دل‌های من پرسیدند: در گروه صنعتی گلرنگ هم کسی جلوی کار کردن شما را گرفته؟ گفتم: نه. گفتند: به اندازه‌ی گروه کار کنید اما اگر می‌خواهید کارهای بزرگ بکنید گروهتان را بزرگ کنید.
از آن زمان به بعد این فرمایش حاج آقا در گوش من هست که برای انجام کارهای بزرگ باید گروه را بزرگ کرد. 
معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ ادامه داد: گروه صنعتی گلرنگ در حال حاضر با همکاری با مراکز دانش‌بنیان، مراکز علمی و پتانسیل‌ها و سرمایه‌های انسانی توانسته است کارهای بزرگی انجام بدهد. در این جا من به بخشی از علاقه‌مندی‌ها و ترندهایی می‌پردازم که گروه صنعتی گلرنگ دنبال می‌کند و استارتاپ‌ها می‌توانند آنها را مد نظر قرار دهند: مبحث فیجیتال که به ترکیب فضای فیزیکی و دیجیتال اختصاص دارد. بایوتکنولوژی، باتری‌ها، خودروهای برقی و خودروهای خودران، انرژی‌های نو، موتورهای الکتریکی با توان بالا و وزن کم، داشبورهای مدیریتی و تجمیع کردن کسب‌وکارها، مدل‌های کسب‌وکاری جدید به معنای کسب‌وکارهایی که با فرهنگ‌های جدید سازگار باشند، مانند خوشه‌هایی که دور از هم یک هدف بزرگ را دنبال می‌کنند.
اعلام برندگان و اعطای جوایز بخش دیگر این برنامه بود که در این بخش دو استارتاپ موفق به دریافت تندیس طلا، لوح تقدیر و ۱۲ سکه تمام شدند. دو استارتاپ نیز تندیس نقره، لوح تقدیر و ۸ سکه تمام را از آن خود کردند و یک استارتاپ تندیس برنزی، لوح تقدیر و ۵ سکه تمام دریافت کرد. به هر یک از استارتاپ‌های چهارم تا چهاردم نیز لوح تقدیر و مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال اهدا گردید.
علاوه بر این جوایز، دو تابلو نوشته با آب طلا نیز به دو استارتاپ اول تعلق گرفت. در این تابلو نوشته جمله‌ای از بنیانگذار گروه صنعتی گلرنگ به همراه تصویر ایشان نقش بسته بود:
مردان بزرگ مشکل‌پسند بوده‌اند و با انجام کارهای مشکل، بزرگ و نام‌آور شده‌اند. آدم‌های کوچک نیز چون مشکلات بزرگ را نپسندیده‌اند،کوچک مانده‌اند. کارهای بزرگ از آن مردان بزرگ است.
گفتنی است استارتاپ‌های سیو اپ و کاربوم که تندیس‌های طلایی را از آن خود کردند به ترتیب به مراقبت از سالمندان و وب‌سایت پلتفورم فعال و نوآور در زمینه منابع انسانی اختصاص داشتند.
نام تجاری استارتاپ‌های برگزیده و موضوع کسب‌وکار و فعالیت آنها در ادامه ارائه می‌شود: 
۱. سیو اپ/ مراقبت از سالمندان 
۲. کاربوم/ وب سایت پلتفورم فعال و نوآور در زمینه منابع انسانی 
۳. ناوگانو-دید بانو/ ارائه دهنده راهکارهای جامع سازمانی بر مبنای هوش مصنوعی 
۴. پیکتو/ شهر دیجیتال 
۵. آفتاب/ آموزش مجازی 
۶. کارجو پلاس/ خدمات منابع انسانی 
۷. سنسوکز/ دستگاه قند خون 
۸. سخن/ هوش مصنوعی و پردازش گفتار 
۹. اسمارت لایف/ محصولات آنتی اکسیدانت و قلیایی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و ارتقاء بسیار زیاد کیفیت آب آشامیدنی
۱۰. اسمارت رانرز/ ورزشی
۱۱. لوجیکو/ نرم افزار مدیریت ناوگان 
۱۲. بقراط/ وب اپلیکیشن بقراط یک پلتفرم سلامت 
۱۳. رامونا/ تولید نرم‌افزارهای امنیتی نوین بر پایه هوش مصنوعی 
۱۴. پنتا اکسید وانادیوم/ استخراج فلزات سنگین از قیر طبیعی 
۱۵. نانو مکمل روی/ تولید محصولات مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته شیمیایی و نانو فناوری 
۱۶. trading expert/    آربیتراژ در رمز ارزها
 
در بخش پایانی این مراسم ارزیابان جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است با توجه به رشد روزافزون و اهمیت كسب‌وكارهای استارتاپی در كشور و نقش گسترده آنها در كارآفرینی، جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی به منظور تقدیر گروه صنعتی گلرنگ از فعالین حقیقی و حقوقی اكوسیستم استارتاپی ایران در هریك از حوزه‌های زیر برگزار شد: 
ـ كسب‌وكارهای استارتاپی در فضای مجازی
ـ كسب‌وكارهای استارتاپی در فضای واقعی
ـ كسب‌وكارهای دانش بنیان
 

عضویت در خبرنامه