کمک‌رسانی گروه صنعتی گلرنگ به مناطق آسیب‌دیده از سیل ادامه دارد

یکشنبه 9 تیر 1398
کمک‌رسانی گروه صنعتی گلرنگ به مناطق آسیب‌دیده از سیل ادامه دارد

کمک‌رسانی گروه صنعتی گلرنگ به مناطق آسیب‌دیده از سیل ادامه دارد. در همین راستا جلسات مختلفی از سوی نمایندگان گروه صنعتی گلرنگ و مسئولین برگزار شده و در حال برگزاری است، از جمله در شهرستان خرم‌آباد جلسات متنوع و پرباری با حضور حاج آقا قهرمانی، مهندس هاشمی و مهندس اشکبوس نمایندگان گروه صنعتی گلرنگ، با معاونین استاندار، فرماندار، مدیریت کمیته امداد و ریاست جمعیت هلال احمر استان لرستان برگزار شد.
در این جلسات درباره اقدامات موثر جهت اسکان دائم مردم آسیب‌دیده از سیل مذاکراتی صورت گرفت و نتایجی حاصل شد. همچنین مسئولین استان لرستان از اهدا و توزیع ۲۰ هزار بسته مواد غذایی و بهداشتی توسط گروه صنعتی گلرنگ، تشکر کردند.
گفتنی است گروه صنعتی گلرنگ در آغاز سال کاری ۱۳۹۸ از کمک ۱۵ میلیارد تومانی این گروه به آسیب‌دیدگان سیل خبر داد.
آسیب‌دیدگان از سیل در حال حاضر با مشکلات و مسائل بسیاری روبرو هستند و نیازهای بسیاری دارند. در این زمینه گروه صنعتی گلرنگ می‌کوشد با ایفا کردن نقشی به قدر وسع خود، آلام این هم‌وطنان را تسکین دهد و چراغ امید را روشن نگه دارد.
 

همایش آغاز سال کاری سه شنبه 19 فروردین 1404

همایش آغاز سال کاری ...

همایش آغاز سال کاری 1404 گروه صنعتی گلرنگ با حضور مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ، ...

متن خبر
پیام نوروزی جناب آقای دوشنبه 4 فروردین 1404

پیام نوروزی جناب آقای ...

 جناب آقای دکتر مهدی فضلی، رئیس محترم هیئت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ، در پیامی ویدیویی اظهار امیدواری ...

متن خبر
اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی پنجشنبه 23 اسفند 1403

اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی ...

سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا با بازدید مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ و هیئت ...

متن خبر