دکتر نوبخت: کیست كه گلرنگ را نشناسد

سه شنبه 6 آبان 1393

دکتر محمد باقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از غرفه دانشگاه گلرنگ در ششمین جشنواره ملی «علمی ـ کاربردی» بازدید كرد.

سخنگوي دولت طي اين بازديد اظهار داشت: كيست كه گلرنگ را نشناسد. من هم هر روز از مايع دستشويي خوشبو و دلپذير گلرنگ استفاده مي‌كنم.
همچنين معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور طي سخناني در سالن اجلاس سران با اشاره به اهمیت رابطه صنعت و دانشگاه بيان داشت: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی می‌تواند حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت را پر کند.
گفتني است بیست و دومین سالگرد تأسیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و ششمین جشنواره ملی علمی ـ کاربردی 5 آبان ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در این همایش كه با حضور و سخنراني دکتر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و دكتر نجفي سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، علاوه بر رؤسای مؤسسات، رؤسای واحدهای استانی و مراکز علمی ـ کاربردی کشور حضور داشتند.
مهندس نجفی، رئیس دانشگاه گلرنگ نيز در حاشیه این مراسم بیان داشت: هدف از این جشنواره تاكيد بر نقش دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در آموزش‌های مهارتی و شغل محور بود و این جشنواره قصد داشت نشان بدهد که فاصله بین صنعت و آموزش کم شده است و این امر بی‌گمان تأثیر به سزایی در توسعه پایدار کشور خواهد داشت.
مهندس نجفی افزود: در سال‌های گذشته دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بیشتر توسعه کمی داشته است اما در برنامه جدید قرار است روی کیفیت کار شود و مراکزی که از نظر توانمندی کیفی، پایین‌تر هستند با مراکز قوی‌تر ادغام شوند.

رونمایی از GNG Plus چهارشنبه 7 خرداد 1404

رونمایی از GNG Plus ...

شرکت گلرنگ‌سیستم از محصول جدید خود با نام GNG Plus به عنوان راهکاری پیشرفته در حوزه ERP ؛ ویژه پاسخ‌گویی ...

متن خبر
کسب رتبه نخست و سه شنبه 30 اردیبهشت 1404

کسب رتبه نخست و ...

روابط عمومی گروه صنعتی گلرنگ به نمایندگی از روابط‌عمومی‌های شرکت‌های تابعه، با کسب عنوان نخست، قهرمان دومین جشنواره ارتباط‌آفرینان مجمع ...

متن خبر
تلاشگران صنعت پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404

تلاشگران صنعت ...

دست در دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد یازدهم اردیبهشت ماه، یادآور دستان توانمند و اراده‌ی پولادین مردان ...

متن خبر