جشن سپاس از مصرف‌کنندگان محصولات اوه، سافتلن، هوم‌پلاس و مریدنت برگزار شد

یکشنبه 16 مهر 1391
جشن سپاس از مصرف‌کنندگان وفادار محصولات اوه، سافتلن، هوم‌پلاس و مریدنت با اجرای علیرضا جاویدنیا مجری و گوینده محبوب رادیو و تلویزیون، پنج‌شنبه 13 مهر ماه با حضور مصرف‌کنندگان محصولات این برندها در مجتمع تفریحی دشت بهشت برگزار شد. 
در بخش نخست این مراسم پیام دکتر فضلی مدیرعامل محترم گروه صنعتی گلرنگ که در این جشن حضور نداشتند، قرائت شد که توجه شما را به متن این پیام جلب می‌نماییم:
پیام مدیرعامل محترم گروه صنعتی گلرنگ به همایش مصرف‌کنندگان وفادار اوه، سافتلن، هوم‌پلاس و مريدنت
سلام و سپاس صميمانه خود را ‌تقدیم شما مصرف‌كنندگان وفادار و عزيزی می‌نمایم که علاوه بر انتخاب کالای شرکت پاکشو، همراه و همگام محصولات اوه، سافتلن، هوم‌پلاس و مريدنت، بهترين ايده‌ها و پيشنهادات و كارسازترين انتقادات را به این شركت براي بهبود كيفي اين محصولات ارائه كرده‌اید تا توجهتان را به تولید داخلی نشان دهید، و اعلام دارید که برای رونق صنعت ملي و ایجاد  فرصت کار و اشتغال برای هم‌میهنان گرانقدرمان اهمیت وافری قائلید.
دوستان و همراهان عزیز!
در شرکت پاکشو ارتباط با مشتریان، به شكل یك رابطه پایدار تكامل یافته است و سعی شده است به مقوله كيفيت صرفاً از نگاه به دست آوردن استانداردهاي جاري نگريسته نشود. همکاران من در این مجموعه علاوه بر آن‌كه براي کيفيت برتر کالاها اصرار دارند، به كيفيت از ديد مشعوف شدن مشتري نگاه مي‌كنند و معتقدند باید انتظارات مصرف‌کنندگان را در اولويت سازماني قرار دهند. 
در این شرکت از همان سال‌های نخست تأسیس، اعتماد و وفاداری دوطرفه، به تدریج و آگاهانه ایجاد شده و به نقطه‌ای رسیده که هم مصرف‌کنندگان گرانقدر از خرید خود مشعوف و خشنودند، و هم شرکت تولیدی ـ شیمیایی پاکشو امکان رقابت قدرتمند با کالاهای خارجی را دارد.
در این مسیر شرکت پاکشو ابتدا سعی کرد مشتریان خود را بشناسد و به این سؤال اساسی مصرف‌کنندگان که: «تولیدکننده برای من چه كاری انجام داده است؟» پاسخ گوید. آن گاه نهایت سعی خود را به کار برد تا با مصرف‌کنندگان ارتباط عاطفی و منسجمی برقرار کند و به خواسته‌های آنان گوش فرا دهد تا بتواند یك رابطه‌ طولانی مدت را شکل دهد، به طوری كه درجه بالایی از رضایت در مصرف‌کنندگان ایجاد شود و مصرف‌کننده به شرکت پاکشو احساس تعلق كند. 
ما امروز بسیار خرسندیم که شما مصرف‌كنندگان گرانقدر، با دقت، شاخص‌هاي كيفي را نظاره‌گر هستید؛ پيشنهاد مي‌دهید، انتقاد مي‌كنید و با خريد هر محصول و با دقت‌نظر در كيفيت و چگونگي آن، در مسير شکوهمند كارآفريني و اشتغال‌زايي با ما همراه و همگامید.
مصرف‌کنندگان گرانقدر! اطمینان داشته باشید که این وفاداری شما که بسیار جاي تشكر و امتنان دارد، گامی بلند در جهت تولید، ارتقاء کیفی محصولات تولیدی و زمینه‌ای برای رقابت با محصولات خارجی برای فتح بازارهای جهانی و افزایش سهم تجارت جهانی کشور عزیزمان است. دست همه شما را به گرمي مي‌فشارم و سلامت و بهروزي روزافزون شما همراهان و نيك‌انديشان توسعه صنعت كشور را از درگاه باري تعالي خواستارم.
موفق، سربلند و پیروز باشید!
دکتر مهدی فضلی
مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ
در سایه حمایت مصرف‌کنندگان، صنعت ملی را توسعه می‌بخشیم 
.
همایش آغاز سال کاری سه شنبه 19 فروردین 1404

همایش آغاز سال کاری ...

همایش آغاز سال کاری 1404 گروه صنعتی گلرنگ با حضور مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ، ...

متن خبر
پیام نوروزی جناب آقای دوشنبه 4 فروردین 1404

پیام نوروزی جناب آقای ...

 جناب آقای دکتر مهدی فضلی، رئیس محترم هیئت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ، در پیامی ویدیویی اظهار امیدواری ...

متن خبر
اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی پنجشنبه 23 اسفند 1403

اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی ...

سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا با بازدید مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ و هیئت ...

متن خبر