دکتر نوبخت: کیست كه گلرنگ را نشناسد

سه شنبه 6 آبان 1393

دکتر محمد باقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از غرفه دانشگاه گلرنگ در ششمین جشنواره ملی «علمی ـ کاربردی» بازدید كرد.

سخنگوي دولت طي اين بازديد اظهار داشت: كيست كه گلرنگ را نشناسد. من هم هر روز از مايع دستشويي خوشبو و دلپذير گلرنگ استفاده مي‌كنم.
همچنين معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور طي سخناني در سالن اجلاس سران با اشاره به اهمیت رابطه صنعت و دانشگاه بيان داشت: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی می‌تواند حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت را پر کند.
گفتني است بیست و دومین سالگرد تأسیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و ششمین جشنواره ملی علمی ـ کاربردی 5 آبان ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در این همایش كه با حضور و سخنراني دکتر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و دكتر نجفي سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، علاوه بر رؤسای مؤسسات، رؤسای واحدهای استانی و مراکز علمی ـ کاربردی کشور حضور داشتند.
مهندس نجفی، رئیس دانشگاه گلرنگ نيز در حاشیه این مراسم بیان داشت: هدف از این جشنواره تاكيد بر نقش دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در آموزش‌های مهارتی و شغل محور بود و این جشنواره قصد داشت نشان بدهد که فاصله بین صنعت و آموزش کم شده است و این امر بی‌گمان تأثیر به سزایی در توسعه پایدار کشور خواهد داشت.
مهندس نجفی افزود: در سال‌های گذشته دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بیشتر توسعه کمی داشته است اما در برنامه جدید قرار است روی کیفیت کار شود و مراکزی که از نظر توانمندی کیفی، پایین‌تر هستند با مراکز قوی‌تر ادغام شوند.

ره‌نمای سوم: از شاگردی یکشنبه 26 مرداد 1404

ره‌نمای سوم: از شاگردی ...

در این حکایت، ره‌آفرین چنین می‌گوید: کارآفرینی، از احترام به انسان آغاز می‌شود و با مهر، دانش و پایداری به ...

متن خبر
ره‌نمای یکم: عشق و شنبه 28 تیر 1404

ره‌نمای یکم: عشق و ...

در سال ۱۳۶۴، زمانی که بسیاری از تولیدکنندگان ناگزیر به تعدیل نیرو شدند، استاد محمدکریم فضلی راهی متفاوت برگزید؛ با توکل، تدبیر ...

متن خبر
ره‌نمای دوم: همسفر روزهای شنبه 11 مرداد 1404

ره‌نمای دوم: همسفر روزهای ...

گاهی ستون‌های یک بنگاه بزرگ اقتصادی از دل روزهای دشوار و پرفراز و نشیب یک خانه، در پرتو عشق و ...

متن خبر