رونمایی از سریال «شوخی کردم»

شنبه 14 دی 1392
شنبه ۱۴ دی ماه سال ۱۳۹۲ مراسمی به مناسبت رونمایی از مجموعه «شوخی کردم» دومین همکاری مهران مدیری کارگردان توانمند کشورمان با موسسه فرهنگی گلرنگ رسانه در هتل هما برگزار شد.

این مراسم با استقبال چشم‌گیر هنرمندان و فعالان عرصه هنر و رسانه آغاز شد، عوامل سازنده مجموعه اعم از بازیگران و دیگر هنرمندان پشت صحنه، به همراه جمعی از مدیران «گروه صنعتی گلرنگ» و دیگر همکاران این گروه صنعتی که در ساخت و پخش مجموعه«شوخی کردم» فعالیت داشته و دارند همگی برای دیدن نتیجه زحمات خود در این مراسم حضور پیدا کردند.

فعالیت‌های فرهنگی «گروه صنعتی گلرنگ»

پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر ابراهیمی معاونت مالی و اقتصادی «گروه صنعتی گلرنگ» ضمن عرض خیرمقدم به تمام حضار از هنرمندان به عنوان سرمایه‌های ملی کشور یادکرد و با مقایسه تفاوت بسیار زیاد بین آمار و ارقام اقتصادی ایران با دیگر کشورهای پیشرفته در زمینه استفاده‌های اقتصادی از صنعت سینما خاطرنشان کرد که «گروه صنعتی گلرنگ» در کنار اهداف اقتصادی خود به معنویات هم بسیار اهمیت می‌دهد کما اینکه در هدف‌گذاری این گروه برای سال ۱۴۰۱ علاوه بر قرار گرفتن در زمره ۵۰۰ شرکت برتر دنیا ایجاد اشتغال برای۱۰۰ هزار نفر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. ایشان در ادامه از فعالیت‌های فرهنگی و هنری این گروه بزرگ صنعتی یادکرد و ساخت ۱۴ سینما، راه‌اندازی خط تولید DVD و بلوری و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در موسسه گلرنگ رسانه را متذکر شد.

اقتصاد در کنار هنر

درادامه مراسم مصطفی بصیری مدیرعامل شرکت «گلرنگ رسانه» بعد از سلام و خوش‌آمد گویی به تمام عزیزانی که در مراسم بودند به جای خالی دکتر فضلی مدیرعامل محترم «گروه صنعتی گلرنگ» که به علت مسافرت در این مراسم حضور نداشتند اشاره کرد و از خداوند متعال برای بنیان‌گذار این گروه صنعتی استاد حاج محمد کریم فضلی، کارآفرین برتر، سلامتی و طول عمر خواستار شد. وی ادامه داد: در موسسه گلرنگ رسانه همیشه هدف این بوده و هست که در عرصه اقتصاد و هنر فعالیت موثری داشته باشد و تلاش بر این است که چرخه این فعالیت به بهترین شکل بچرخد طوری که علاوه بر حفظ استانداردهای حرفه‌ای اقتصادی آثاری ارائه شود که از جهت حساسیت‌هاو ارزش‌های فرهنگی - هنری ممتاز باشند.

زحماتی که به ثمر رسید

مهران مدیری سومین سخنران این مراسم با تشویق‌های بی‌امان مهمانان پشت تریبون قرارگرفت و بسیار صمیمی به همه خوش‌آمد گفت. وی از ایده اولیه مجموعه «شوخی کردم» صحبت کرد و از ۶۷ بازیگر این مجموعه که باعث شکل گرفتن آن شدند تشکر کرد. مهران مدیری توضیح داد که هر قسمت این مجموعه یک مجموعه است با یک موضوع مشخص، به طور مثال می‌توان به موضوعاتی همچون: خلاقیت، خانواده، خشونت، سلامت و ... اشاره کرد.

ایشان بعد از ارائه توضیحاتی در مورد این مجموعه، از «گروه صنعتی گلرنگ» حامی این کار فرهنگی و از مهندس فخریان به خاطر زحماتشان در نظارت و پخش تشکر ویژه کرد و گفت: از ۱۵ دی ماه که پخش مجموعه «شوخی کردم» آغاز می‌شود همه می‌توانند شاهد این زحمات باشند. {gallery}content/news/lunch:120:120:0:0{/gallery}

همایش آغاز سال کاری سه شنبه 19 فروردین 1404

همایش آغاز سال کاری ...

همایش آغاز سال کاری 1404 گروه صنعتی گلرنگ با حضور مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ، ...

متن خبر
پیام نوروزی جناب آقای دوشنبه 4 فروردین 1404

پیام نوروزی جناب آقای ...

 جناب آقای دکتر مهدی فضلی، رئیس محترم هیئت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ، در پیامی ویدیویی اظهار امیدواری ...

متن خبر
اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی پنجشنبه 23 اسفند 1403

اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی ...

سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا با بازدید مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ و هیئت ...

متن خبر