برگزاري مراسم معرفي محصولات آرین سلولز صنعت

دوشنبه 26 خرداد 1393

مراسم معرفی محصولات شرکت آرین سلولز صنعت، جهت فروش به شرکت صنایع سلولزی ماریناسان دوشنبه 19 خرداد ماه 1393 در محل کارخانه شرکت آرین سلولز صنعت واقع در شهر صنعتی البرز برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مهندس علی آقا گلی مدیر عامل شرکت آرین سلولز صنعت بیان داشت: «خدا را شاکرم که به ما توفیق داد تا در راستای تحقق اهداف عالیه
گروه صنعتی گلرنگ گامی هرچند کوچک برداریم. چشم‌انداز گروه، چشم‌انداز بزرگی است و ما امیدواریم که بتوانیم نقش خودمان را به زيبايي هر چه تمام‌تر در راستای جهانی شدن گروه صنعتی گلرنگ ایفا کنیم.»

مهندس آقا گلي ضمن خوش‌آمدگویی و خیرمقدم به مدیرعامل صنایع سلولزی ماریناسان و همچنین معاونین و همکاران آن مجموعه، افزود: «باعث افتخار ماست که توانستیم ظرف سه هفته از راه‌اندازی تولید به استاندارد ملی ایران برسیم. با وجود این، دوستان عزیزمان در ماریناسان استاندارد فراتری را مدنظر داشتند که آن نیز محقق شد. ما هم‌اکنون در ابتدای راه هستیم و می‌بایست مراحل بهینه‌سازی وافزایش راندمان و کیفیت را با همکاری و کار تیمی طی نمايیم.»

دکتر واعظ پور مدیرعامل شرکت ماریناسان سخنران بعدي اين مراسم بود. دكتر واعظ پور عنوان داشت: «صنعت سلولز صنعت بسیار مهمی در فرایندهای اقتصادی است به گونه‌ای که حتی در بحران‌های بزرگ مالی در جهان این صنعت چندان دچار لطمه نشده و گاهی حتی رشد نیز داشته است. دلیل این امر را می‌توان در توجه دنیا به بهداشت دانست. این توجه جهانی به همه ما انگیزه‌ای مضاعف می‌دهد. جا برای کار بسیار زیاد و فرصت برای توسعه خیلی مغتنم است، خصوصا که سرانه مصرف تیشو در ایران بسیار پایین‌تر از حد جهانی است.»

در ادامه، مدیران و روسای شرکت‌های آرین سلولز صنعت و ماریناسان به بیان کوتاه نقطه‌نظرات خود درباره اهميت این افتتاح پرداختند.

بازديد از كارخانه آرين سلولز صنعت پايان بخش اين مراسم به يادماندني بود.

ره‌نمای هفتم؛ هتل هیلتون، شنبه 12 مهر 1404

ره‌نمای هفتم؛ هتل هیلتون، ...

مسیری نو که از خانه‌ای ساده آغاز شد؛ نه سرمایه‌ای چشمگیر در کار بود، نه حمایتی ویژه! تنها دلِ قرصِ مردی از ...

متن خبر
ره‌نمای ششم: در کوچه‌سار یکشنبه 30 شهریور 1404

ره‌نمای ششم: در کوچه‌سار ...

آغاز هر راه بزرگی با گام‌های کوچک در دل روزهای سخت شروع می‌شود. گاهی داستان‌های بزرگ در دل یک کوچه‌سار ...

متن خبر
پیام دکتر مهدی فضلی پنجشنبه 3 مهر 1404

پیام دکتر مهدی فضلی ...

به تو دارد امید ایران‌زمین عزیزانم سلام؛ شما ادامه‌ دهنده‌ رویاهای بزرگ ما هستید؛ نسلی که قرار نیست آرام بگیرد، چون زنده‌تر ...

متن خبر