هنرمندان و خبرنگاران از مجتمع سینمایی کورش بازدید كردند

شنبه 21 تیر 1393
جمعي از هنرمندان، خبرنگاران و اصحاب رسانه عصر سه شنبه هفدهم تير ماه از مجتمع سینمایی کورش، واقع در اتوبان شهید ستاری بازدید کردند.

در اين بازديد كه با حضور مهندس محمدباقر فاضلیان معاون توسعه صنعتي گروه صنعتي گلرنگ، مهندس آرش منتصر مدير عامل شركت گلرنگ سازه، امیرشهاب رضویان کارگردان، فیلمنامه‌نویس و از اعضای هیأت مدیره پردیس سینمایی کورش، علی سرتیپی تهيه كننده و از اعضای هیأت مدیره و جمعي از هنرمندان، خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، مهندس فاضليان اظهار داشت: تمام سرمایه‌گذاری مجتمع كورش در بخش خصوصی تامين شده و گروه صنعتی گلرنگ سرمایه‌گذار اصلی این مجموعه سینماست. این سالن‌ها مدرن‌ترین سینمای کشور از لحاظ تصویر و صدا هستند. تجهیزات تصویر و صدای آن از بهترین شرکت‌های خارجی خریداری شده است و طراحان آن کانادایی هستند و با کمک معماران ایرانی هماهنگ و اجرا شده است. همچنين بخشی از تجهیزات این سینما از كشورهاي اروپايي تهیه و در ايران مدل‌سازی شده است.
مهندس فاضليان ادامه داد: خوشبختانه ساخت اين مجتمع سبب گرديد تا دانش ساخت سینما در گروه صنعتي گلرنگ نهادينه شود. از اين رو اين گروه صنعتي برنامه‌های دیگری برای ساخت سالن سینما در قسمت‌های مختلف تهران دارد.
معاون توسعه صنعتي گروه صنعتي گلرنگ افزود: در زمینه تداوم سالن‌سازی چندي پيش با موافقت دكتر فضلي مدیرعامل محترم گروه صنعتي گلرنگ، فضایی به وسعت پنج برابر مجموعه کورش در نظر گرفته شد تا یک مجتمع اداری ـ فرهنگی دیگر ساخته شود. مجموعه کورش 8000 متر است اما مجتمع جدید قرار است در 50 هزار متر در تهران طراحي گردد.

مهندس منتصر، امير شهاب رضویان و علی سرتیپی نيز در ادامه توضيحاتي را پيرامون مجتمع سینمایی کورش در اختيار خبرنگاران قرار دادند.
در اين توضيحات اذعان شد: مجتمع سینمایی کورش دارای ۱۴ سالن سینما و بیش از ۲۸۰۰ صندلی است. ۲ سالن با ظرفیت ۳۴۰ صندلی، ۲ سالن با ظرفیت ۲۶۰ صندلی، ۲ سالن با ظرفیت ۲۲۰ ، ۲ سالن با ظرفیت ۱۹۰ صندلی ۴ سالن با ظرفیت ۱۸۰ صندلی است. یک سالن نیز مخصوص کودکان و یک سالن نیز برای نمایش‌های ویژه طراحی شده است. اسامی این سالن‌های سینمایی به یاد سینماهای تعطیل شده لاله‌زار به نام‌های گراند سینما، متروپل، فاروس، ونوس، مایاک، کریستال، البرز، لاله زار، خورشید نو، شهرزاد، تابان و نادر نامگذاری شده است.
این مجتمع سینمایی علاوه بر سالن‌های سینما دارای دو سالن تئا‌تر، شهربازی بزرگ، مهد کودک و پارکینگ با ظرفیت 1680 اتومبیل است.
قرار است فاز اول این مجتمع عید سعید فطر با اکران فیلم سینمایی «شهر موش‌ها» افتتاح شود.
در اين مجتمع 4 سالن برای اجرای تئا‌تر در نظر گرفته شده که دو سالن برای اجرای تئا‌تر و کنسرت موسیقی حرفه‌ای با امکانات نوری مناسب است.
بخشی نيز به نام «سینما خاطره» در نظر گرفته شده که آن فيلم‌هاي خاطره‌انگيز به نمایش در خواهد آمد.
در بخش «سینماتک» نيز فیلم‌های مطرح جهان اکران می‌شوند.
بخشی نيز براي اكران فیلم‌های کوتاه، مستند و انیمیشن در نظر گرفته شده است.
لازم به ذكر است بهترین استانداردهای روز دنیا در ساخت سینماهاي اين مجموعه رعایت شده است و فیلم‌های دیجیتال، سه بعدی و 35 میلی‌متری در این سینماها نمایش داده می‌شود.
در اين بازدید بخش‌هایی از فیلم سینمایی «چ» بر روی پرده عریض 17 متری سالن گراند سینما به نمایش درآمد و پس از آن خبرنگاران از سالن مخصوص سه بعدی این مجموعه که مجهز به پرده نقره‌ای است، دیدن کردند.
در این بازدید هنرمندانی چون منیژه حکمت تهيه كننده و كارگردان، مجید جعفری جوزانی بازيگر، محمدرضا صابری مدیر پخش موسسه نور تابان و مجید مسچی مدیرعامل موسسه سینما شهر حضور داشتند.
پذيرايي و صرف افطاري مهمانان، پايان بخش اين بازديد بود.
همایش آغاز سال کاری سه شنبه 19 فروردین 1404

همایش آغاز سال کاری ...

همایش آغاز سال کاری 1404 گروه صنعتی گلرنگ با حضور مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ، ...

متن خبر
پیام نوروزی جناب آقای دوشنبه 4 فروردین 1404

پیام نوروزی جناب آقای ...

 جناب آقای دکتر مهدی فضلی، رئیس محترم هیئت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ، در پیامی ویدیویی اظهار امیدواری ...

متن خبر
اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی پنجشنبه 23 اسفند 1403

اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی ...

سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا با بازدید مهدی فضلی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ و هیئت ...

متن خبر